Fotboll och muskelvärk

Igår var vi ett gäng ungdomar och spelade fotboll utanför Baltichallen. Jag har aldrig varit speciellt intresserad av fotboll.. men jag har nog inte haft så roligt på ett halvår! Vi spelade i ca 3 timmar och jag var helt utmattad efteråt, men det var värt det!!
Imorse när jag skulle stiga upp kunde jag nästan inte röra mig. Jag har nästan inte tränat alls på hela vintern, så musklerna var aaningen sjuka :) Men det var nog fortfarande värt det!
Tänk om livet alltid skulle vara så här.. soligt, avslappnat, roligt och helt enkelt härligt... eller i alla fall lite oftare än en gång per halvår :)


In love... <3

..with Mariehamn =)

Nu har en vecka gått redan... Helt sjukt vad tiden går fort.
Det känns som jag har gjort massor den här veckan men ändå har det inte varit ett dugg stressigt. Jag har träffat massor med trevliga människor och varit till en massa fina platser. Idag var jag ut och äta pizza med en jättenize familj, och efter det var vi ner till västra hamnen och satt i solskenet en stund :) Hav, sol, härliga människor och lugn och ro... Det känns ju som sommarlov =)
Imorgon har jag en ledig dag, och om vädret är fint kanske jag far ut och cykla. Annars passar jag på och träffar kompisar.

Tackar Gud för att han skickade hit mig <3

Talade med min mamma för en stund sen. Hon sa att Fina är sjuk ='( Men det blir nog bra det också.

Framme på Åland :)

Hej!

Igår på dagen kom jag fram till Åland. Jag skall nu tillbringa 4 veckor här som volontär i Mariehamns pingstkyrka. Det är helt otroligt hur vackert det är här! Jag var idag ut en sväng med rullskrinnskorna och det var härligt. Solen skiner och det märks att våren är här.
Jag kommer knappast att ha alltför mycket tid att sitta vid datorn medan jag är här, men jag ska försöka hålla bloggen uppdaterad i alla fall. Jag tror att det kommer att hända mycket spännande och intresant den här månaden, och jag ser fram emot varje minut jag får vara här!
För tillfället är det många nya ansikten och namn, och mycket information och nya intryck som snurrar runt i min hjärna, men bara jag kommer igång här så blir det nog lättare.

Hoppas ni har möjlighet att njuta av våren där var ni är, och hoppas att ni har lika härligt väder som det är här.
Kramar

What a beautiful morning!

Solen skiner, och det märks att det är vår!
En sån här underbar dag är det absolut inga problem att komma upp ur sängen på morgonen!  Jag måste bara lära mig att inte ta ett skutt upp från sängen så snabbt att jag nästan svimmar :)
Den här veckan har varit härlig! Allt har känts roligt och betydelsefullt. Till och med igår, när jag var sjuk och inte gjorde så mycket annat än sov, så var det en härlig dag.

Jag tänkte sätta in en bild på min lilla fjäril, som fortfarande lever och har det bra bakom vår gardin, men kameran vill int riktigt samarbeta, så det får bli en annan dag =)

GLAD PÅSK!!!

RSS 2.0